Sedmohradská polievka

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Deň pred varením fazuľu umyjeme a v čistej vode ju necháme namočenú do nasledujúceho dňa. Potom ju uvaríme spolu s klobásou alebo údeným mäsom do mäkka. Na oleji upražíme nadrobno pokrájanú cibuľu a pridáme k nej kyslú kapustu. Podľa potreby kapustu podlievame vodou. Keď je mäkká, pridáme ju k fazuli. Trochu spolu povaríme a osolíme. Pred dokončením prilejeme smotanu, do ktorej rozhabarkujeme hladkú múku a sladkú červenú papriku.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená