Piškótové rezy

Oriešky na suchej rajnici na bledo opečieme a trením v obrúsku odstránime šupky. Potom oriešky pomelieme. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh a zľahka doň vmiešame cukor, kakao a mleté orechy. Plech vyložíme mastným papierom, pomastíme ho tukom a cesto naň vylejeme. Po upečení z ešte teplého cesta papier stiahneme.
Za stáleho miešania uvaríme žĺtky s mliekom, práškovým a vanilkovým cukrom. V miske vymiešame maslo s troškou cukru a po čiastkach ho pridáme do vychladnutej základnej krémovej hmoty. Cesto prekrojíme na tri rovnaké časti, pospájame ich krémom a natrieme aj vrch. Pokrájame na úhľadné rezy a ozdobíme strúhanou čokoládou.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ