Hovädzí vývar

Vývar patrí medzi najviac využiteľné tekutiny v kuchyni. Môžete z neho spraviť polievku, zamraziť a použiť do rizota či omáčok. Jeho varenie síce trvá dlho, avšak výsledok je skvelý a využiteľný v mnohých oblastiach kuchyne.
Viac podobných receptov nájdete tu. 

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
3.39
3239 Receptov

Gurmán recepty

Viac od autora

Medovníčky

Náročnosť

Dvojfarebná bábovka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Kapustové lokše

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Vanilková zmrzlina

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Srbské bravčové mäso
bravčové mäso obed

Srbské bravčové mäso

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút