Plnená cibuľa

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Olúpané a umyté cibule vložíme do osolenej vriacej vody a povaríme asi 5 minút. Potom ich vyberieme, menším nožom vyrežeme vnútrajšok a naplníme mäsovou plnkou, ktorú pripravíme nasledovne: na rozpustenom masle speníme nadrobno posekanú cibuľu, pridáme zomleté mäso, osolíme, okoreníme a dusíme asi 15 minút. Pred dokončením dochutíme mäso 1 vajcom, postrúhaným syrom a nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou. Plnené cibule vložíme do nízkeho pekáčika a zapečieme na rozpustenom masle. Pred servírovaním polejeme cibule kečupom, v ktorom sme rozmiešali trochu kyslej smotany alebo mlieka.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená