Milánske rezne

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z mäsa nakrájame rezne, osušíme utierkou, nakrojíme, naklepeme a posolíme. Syr postrúhame a premiešame so strúhankou. Rezne obalíme v rozšľahanom vajci s mliekom, v zmesi strúhanky s parmezánom a po oboch stranách vypražíme na oleji. Podávame so zemiakovým šalátom a prílohami zo zeleniny.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Polievka Hašé 1.

Náročnosť

Banány v čokoláde

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Ovocný šalát II

Náročnosť

Dusená tarhoňa 3.

Náročnosť