Milánske rezne

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Z mäsa nakrájame rezne, osušíme utierkou, nakrojíme, naklepeme a posolíme. Syr postrúhame a premiešame so strúhankou. Rezne obalíme v rozšľahanom vajci s mliekom, v zmesi strúhanky s parmezánom a po oboch stranách vypražíme na oleji. Podávame so zemiakovým šalátom a prílohami zo zeleniny.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kapusta s mäsom na spôsob ala Iva

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Jameson Ginger

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút