Plnené bravčové rezne

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Dobre vyklepané rezne osolíme opražíme po oboch stranách na polovici masla. Potom ich vyberieme, na každý dáme plátok šunky a naplníme plnkou. V masle, ktoré zostalo po opražení mäsa, speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme očistené a na plátky nakrájané huby, mleté čierne korenie, paradajkový pretlak a soľ podľa potreby. Takto pripravenú plnku rozdelíme na rezne, zvinieme, previažeme niťou a dáme na druhú polovicu masla dusiť. Občas podlievame vývarom z polievky alebo horúcou vodou. Podávame so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená