Restovaná teľacia pečeň

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Pečeň umyjeme, odblaníme, osušíme a pokrájame na hranolčeky. Potom ju dáme do porcelánovej misy, pokvapkáme olejom a necháme na chladnom mieste 2 hodiny. Cibuľu očistíme, pokrájame nadrobno a zapeníme na zvyšnom rozohriatom oleji. Pridáme odležanú pečeň a za občasného pomiešania opekáme. Pred dopečením pridáme trošku rasce, mleté korenie a osolíme. Ihneď podávame. Vhodnou prílohou sú rôzne upravené zemiaky a dusená ryža.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Dezert z mikrovlnky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Orieškové kolieska

Náročnosť