Restovaná teľacia pečeň

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Pečeň umyjeme, odblaníme, osušíme a pokrájame na hranolčeky. Potom ju dáme do porcelánovej misy, pokvapkáme olejom a necháme na chladnom mieste 2 hodiny. Cibuľu očistíme, pokrájame nadrobno a zapeníme na zvyšnom rozohriatom oleji. Pridáme odležanú pečeň a za občasného pomiešania opekáme. Pred dopečením pridáme trošku rasce, mleté korenie a osolíme. Ihneď podávame. Vhodnou prílohou sú rôzne upravené zemiaky a dusená ryža.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená