Plnené zemiaky 2.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Očistené zemiaky vydlabeme. K zomletému mäsu primiešame namočené vytlačené žemle, vajce, soľ, korenie a postrúhanú cibuľu. Touto plnkou naplníme zemiaky, ktoré dáme na kastról, trochu podlejeme vodou a dusíme. Z masla a múky pripravíme bledú zápražku, zalejeme vodou a mliekom, pridáme soľ, cukor a povaríme. Nakoniec okyslíme a pridáme k uduseným zemiakom. Podávame s ryžou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Demikát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Hovädzí guláš

Náročnosť

Kurča v alobale

Náročnosť

Zapekaný karfiol 1.

Náročnosť

Dusené bravčové mäso na rasci

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút