Plnené zemiaky 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené zemiaky vydlabeme. K zomletému mäsu primiešame namočené vytlačené žemle, vajce, soľ, korenie a postrúhanú cibuľu. Touto plnkou naplníme zemiaky, ktoré dáme na kastról, trochu podlejeme vodou a dusíme. Z masla a múky pripravíme bledú zápražku, zalejeme vodou a mliekom, pridáme soľ, cukor a povaríme. Nakoniec okyslíme a pridáme k uduseným zemiakom. Podávame s ryžou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Baklažány dusené v rúre

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Zeleninové karí

Náročnosť

Žemľové knedličky 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút