Polievka na bulharský spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Do osoleného vývaru z kostí vložíme na malé kocky pokrájané mäso a varíme. Neskôr pridáme jednotlivé druhy na rezance pokrájanej zeleniny (mrkvu, cibuľu, fazuľku, zeler, kapustu, zelenú papriku, karfiol a rajčiaky) a uvaríme do mäkka. Hotovú polievku okoreníme a ochutíme posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Marhuľový nákyp

Náročnosť

Cuketové placky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Švédska roštenka

Náročnosť