Polievka zo sušených húb

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Sušené huby oplákneme v studenej vode, zalejeme mliekom a uvaríme do mäkka. Uvarené pokrájame, podusíme na masle s pokrájanou cibuľou, pridáme do osolenej zeleninovej polievky, ktorú sme zahustili svetlou zápražkou, a dobre povaríme. Do hotovej polievky zavaríme liate cesto a okoreníme ju mletým čiernym korením a posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Makové ježe

Náročnosť

Strapačka

Náročnosť

Omelety s orieškami

Náročnosť

Šunkový zvitok

Náročnosť

Varené zemiaky

Náročnosť