Pšenoto

Rýchly recept sa hodí vždy, všakže? Pripravili sme si pre Vás alternatívu rizota – pšenoto. Na rozdiel od rizota je hotové do 15 minút a chutí stále rovnako skvele!

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.57
229 Receptov

Postup receptu

  1. Cibuľu a cesnak si spražíme na olivovom oleji, pridáme nadrobno nakrájané papriky a cuketu. Opekáme až pokiaľ nie je všetka zelenina opečená.

  2. Následne pridáme korenia a soľ, pšeno, zalejeme vrelou vodou až po okraj a varíme približne 15 minút.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Teriyaki kuracie kúsky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
zemiakové placky
prílohy zemiaky

Zemiakové placky v rúre

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
steak

Hovädzí flank steak s batátovou kašou

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Bravčové mäso na šťave

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Plnené portobello hríby

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Pravé mexické fajitas

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút