Rolovaná teľacina s hubami

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté teľacie mäso prekrojíme tak, aby vznikol veľký rezeň a trošku ho naklepeme. Na masti speníme posekanú cibuľu, pridáme očistené, umyté, pokrájané huby, mleté čierne korenie, soľ a pomaly dusíme, až sa z nich vyparí šťava. Potom pridáme rozšľahané vajcia, posekaný zelený petržlen, zamiešame a necháme vychladnúť. Natrieme na rezeň, zakrútime, previažeme bielou niťou a dáme na vymastený pekáč. Podlejeme troškou vody a v rúre pomaly pečieme. Upečené mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou a necháme povrieť. Mäso pokrájame, uložíme na misu, polejeme šťavou a podávame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená