Rolovaná teľacina s hubami

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté teľacie mäso prekrojíme tak, aby vznikol veľký rezeň a trošku ho naklepeme. Na masti speníme posekanú cibuľu, pridáme očistené, umyté, pokrájané huby, mleté čierne korenie, soľ a pomaly dusíme, až sa z nich vyparí šťava. Potom pridáme rozšľahané vajcia, posekaný zelený petržlen, zamiešame a necháme vychladnúť. Natrieme na rezeň, zakrútime, previažeme bielou niťou a dáme na vymastený pekáč. Podlejeme troškou vody a v rúre pomaly pečieme. Upečené mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou a necháme povrieť. Mäso pokrájame, uložíme na misu, polejeme šťavou a podávame.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bravčové stehno na čerstvých hríboch

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Šalát z čínskej kapusty

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Kokosové rezy

Náročnosť