Bravčové rebierko na paprike

Vyskúšajte náš recept na chutné bravčové rebierko na paprike.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
3256 Receptov

Ingrediencie

600 g bravčového mäsa z karé
30 g masti
50 g údenej slaniny
1-2 menšie cibule
1 lyžičku červenej mletej papriky
2 strúčiky cesnaku
200 g klobásy
250 g zelenej papriky
250 g paradajok
soľ

Ingrediencie pre 3 osoby

Postup receptu

1. Umyté bravčové rebierko naklepeme, posolíme, opečieme na horúcej masti a vyberieme na tanier. Do zvyšku masti pridáme na drobné kocky pokrájanú slaninu, necháme ju vyškvariť a opražíme na nej nadrobno pokrájanú cibuľu.
2. Potom do nej pridáme rebierko, papriku, postrúhaný cesnak, podlejeme malým množstvom vody a prikryté dusíme.
3. Keď je mäso asi na polovicu mäkké, pridáme na kolieska pokrájanú klobásu, zelenú papriku, paradajky a na miernom ohni spolu dodusíme. Podávame s ryžou, so zemiakmi alebo chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená