Ingrediencie
600 g bravčového mäsa z karé
30 g masti
50 g údenej slaniny
1-2 menšie cibule
1 lyžičku červenej mletej papriky
2 strúčiky cesnaku
200 g klobásy
250 g zelenej papriky
250 g paradajok
soľ
Postup receptu
1. Umyté bravčové rebierko naklepeme, posolíme, opečieme na horúcej masti a vyberieme na tanier. Do zvyšku masti pridáme na drobné kocky pokrájanú slaninu, necháme ju vyškvariť a opražíme na nej nadrobno pokrájanú cibuľu.
2. Potom do nej pridáme rebierko, papriku, postrúhaný cesnak, podlejeme malým množstvom vody a prikryté dusíme.
3. Keď je mäso asi na polovicu mäkké, pridáme na kolieska pokrájanú klobásu, zelenú papriku, paradajky a na miernom ohni spolu dodusíme. Podávame s ryžou, so zemiakmi alebo chlebom.
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ