Šalát z červenej kapusty 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Kapustu zbavíme horných listov, oplákneme studenou vodou a spolu s očistenou cibuľou pokrájame na jemné rezance. Osolíme, pridáme rascu, premiešame a necháme prikryté stáť asi ¼ hod. Potom prilejeme nálev z vody, cukru, octu a oleja. Šalát môžeme kombinovať s jablkami a chrenom. Pre zmenu chuti môžeme šalát namiesto oleja zaliať rozškvarenou slaninkou alebo zmiešať s majonézou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kežmarské rezy

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút

Džgance – bobále

Náročnosť

Vyprážané zemiaky

Náročnosť