Šalát z červenej kapusty s cibuľou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.42
3256 Receptov

Ingrediencie pre 2 osoby

Postup receptu

  1. Kapustu zbavíme horných listov, oplákneme studenou vodou a spolu s očistenou cibuľou pokrájame na jemné rezance. Osolíme, pridáme rascu, premiešame a necháme prikryté stáť asi ¼ hod. Potom prilejeme nálev z vody, cukru, octu a oleja. Šalát môžeme kombinovať s jablkami a chrenom. Pre zmenu chuti môžeme šalát namiesto oleja zaliať rozškvarenou slaninkou alebo zmiešať s majonézou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Dusená krupica

Náročnosť

Spišské pirohy

Náročnosť

Nakladané kuracie stehná

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút