Teľací steak

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z očisteného a odblaneného teľacieho stehna odrežeme 4 rezne (steaky), ktoré mierne naklepeme, okraje narežeme, trocha osolíme a zľahka obalíme múkou. Spočiatku ich opekáme v horúcom oleji, potom pridáme polovicu masla, chvíľu podusíme, trocha podlejeme vývarom a udusíme do mäkka. Hotové steaky vyberieme, uložíme na misu, precedíme na ne šťavu zjemnenú surovým maslom, obložíme volskými okami, šunkou, zeleným hráškom a ozdobíme pažítkou.
Podávame so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená