Zeleninová omeleta

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Ingrediencie

4 vajcia
soľ
2 dl mlieka
40 g hladkej múky
300 g zeleniny (hlávkového šalátu alebo dusenej fazuľky, kelu, kalerábu, surového špenátového pretlaku a pod.)
10 g droždia

Postup receptu

Rozobraté šalátové listy dobre umyjeme a pokrájame na malé kúsky. Vajíčka rozšľaháme s vlažným osoleným mliekom, hladkou múkou a rozdrobeným droždím na hladké cesto, ktoré necháme na teplom mieste ¼ hodiny nakysnúť. Do cesta primiešame pokrájaný hlávkový šalát alebo inú dusenú zeleninu a na teflonovej panvici pečieme omelety z obidvoch strán. Podávame ich s opečenými zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vysmážené rízky

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Zelerový šalát 1.

Náročnosť

Syrový toast

Náročnosť