Šašlík Orlov““

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z očisteného a umytého mäsa narežeme menšie kúsky, zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme a napichneme striedavo s plátkami slaniny, cibule a polkami rajčiakov, s kúskami bobkového listu na špíz alebo špajlu. Takto upravený šašlík potrieme olejom a opečieme na panvici do zlatista. Ako prílohu podávame rôzne upravené zemiaky.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Orechová torta 1.

Náročnosť

Pečený karfiol v trojobale

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Zemiaková kaša 3.

Náročnosť