Piškótová mramorová bábovka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do kotlíka dáme celé vajce a cukor a nad parou šľaháme dovtedy, kým sa masa nezohreje. Potom ju odložíme a ešte šľaháme. Do vychladnutej masy zamiešame múku s práškom do pečiva, hrozienka, postrúhanú citrónovú kôru a rozpustené maslo. Asi tretinu cesta odoberieme a zľahka do nej zamiešame preosiate kakao. Bábovkovú formu vymastíme tukom a vysypeme hrubou múkou. Cestá striedavo lejeme do formy a v miernej rúre pečieme asi tri štvrte hodiny. Upečenú vyklopíme a posypeme vanilkovým cukrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená