Reďkovky s vajcami

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené a umyté reďkovky pokrájame na kolieska. Očistenú a nadrobno pokrájanú cibuľu opražíme do sklovita na oleji, pridáme nakrájané reďkovky, soľ, korenie, rascu, podlejeme trochou vody a udusíme do mäkka. Nakoniec reďkovky zahustíme rozšľahanými vajcami a pred servírovaním posypeme nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou. Servírujeme s čerstvým pečivom alebo čiernym chlebom ako rýchlu a výdatnú večeru. Reďkovky s vajcom chuťove úplne nahradia obľúbené huby na vajciach.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zapečený pór

Náročnosť

Jablkový krém

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
hanácke koláče
Dezerty koláče

Hanácke koláče

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Polievka zo zelenej fazuľky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút