Hovädzí vývar s mäsom, hráškom a ryžou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Umyté hovädzie mäso a kosti dáme do studenej vody variť. Po hodinovom varení pridáme očistenú, pokrájanú zeleninu, menšiu cibuľu, soľ a čierne korenie. Keď je mäso mäkké, polievku scedíme a vložíme do nej uvarené mäso pokrájané na kocky, konzervovaný hrášok a osobitne uvarenú a scedenú ryžu. Pred podaním môžeme do polievky pridať posekanú zelenú petržlenovú vňať alebo pokrájanú pažítku.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená