Slepačia rizoto

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Očistenú sliepku a drobky umyjeme a pokrájame na malé kúsky. Na kastróli rozpustíme masť, na ktorej speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájané mäso, papriku, soľ a dusíme. Ryžu preberieme, prelejeme horúcou vodou a pridáme ju k poloudusenému mäsu. Okoreníme mletým čiernym korením a majoránom. Zalejeme horúcou vodou a prikryté pomaly dusíme až všetko zmäkne. Podávame s chlebom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Chlieb s masťou a cibuľkou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Wrap s bresaolou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Plnený pstruh

Náročnosť