Špíz z tempehu a zeleniny

Tempeh je výrobok z fermentovaných sójových bôbov, ktorý slúži ako nutričná náhrada mäsa.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.57
229 Receptov

Postup receptu

  1. Tempeh aj zeleninu nakrájame na kúsky, napichneme na špajdle, polejeme sójovou omáčkou, okoreníme a pečieme pri 200 stupňoch 30 minút. Podávame so šalátom či kuskusom. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Indický pokrm Butter chicken

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Rýchly slivkový koláč s mrveničkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Nátierka z pečeného feta syru

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Budha miska

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
česká kuchyňa

Bravčová krkovička s knedľou a kapustou

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
Mandle v čokoláde
vianoce vianočný recept

Mandle v čokoláde

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút