Špíz z tempehu a zeleniny

Tempeh je výrobok z fermentovaných sójových bôbov, ktorý slúži ako nutričná náhrada mäsa.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
136 Receptov

Postup receptu

  1. Tempeh aj zeleninu nakrájame na kúsky, napichneme na špajdle, polejeme sójovou omáčkou, okoreníme a pečieme pri 200 stupňoch 30 minút. Podávame so šalátom či kuskusom. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

grécka kuchyňa

Kurací gyros s domácim pita chlebom

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny
panna cotta
Dezerty jednoduchý vegan

Panna Cotta s ovocím

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
mousse
Dezerty

Mousse z horkej čokolády

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
tempeh
vegan zdravé

Špíz z tempehu a zeleniny

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
polievky

Ramen z vifonu

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Gravlax – Severská chuťovka z lososa

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút