Srbské bravčové mäso 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Bravčové stehno narežeme na štyri rezne, naklepeme a na rozpálenom oleji prudko po oboch stranách opečieme. Opečené mäso vyberieme, do oleja dáme nadrobno pokrájanú cibuľu, opražíme ju, pridáme červenú papriku a na rezance pokrájanú zeleninovú papriku. Všetko zaprášime múkou, pridáme pokrájané paradajky, opečené rezne, soľ, podlejeme horúcou vodou a dusíme do mäkka. Keď je mäso mäkké, znovu ho vyberieme, do šťavy prilejeme smotanu s rozhabarkovanou múkou, povaríme a do hotovej šťavy vložíme udusené rezne. Podávame s dusenou ryžou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená