Hubový paprikáš 1.

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút
3.66
3288 Receptov

Ingrediencie

500g hub najlepšie hríby
suchohríby
kozáky
1 cibuľa
1 zelená paprika
250ml sladkej smotany
hladká múka
drvená rasca
soľ
mleté čierne korenie
1 chilli paprička
olej
cestoviny-bucatini

Postup receptu

Očistené huby pokrájame na väčšie kúsky, cibuľa nadrobno. Na oleji speníme cibuľu pridáme na pásiky nakrájanú papriku, rascu a po chvíľke aj huby, podlejeme vodou, pridáme mletú červenú papriku, rozdrvenú chilli papričku bez semiačok, korenie a soľ. Spolu dusíme kým huby niesu mäkke . Poprášime hladkou múkou premiešame, pridávame smotánku až má paprikáš správnu hustotu. Medzi tým si uvaríme cestoviny na tanier servírujeme cestoviny na vrch dáme paprikáš. Dobrú chuť.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená