Mäsové guľky s kyslou kapustou a smotanou

250 g bravčového mäsa
20 g údenej slaniny
30 g ryže
1 vajce
soľ
20 g cibule
cesnak
20 g rajčinového pretlaku
červená paprika
mleté čierne korenie
200 g kyslej kapusty
2 dl smotany
20 g oleja
Umyté bravčové mäso pomelieme spolu s údenou slaninou, cibuľou a cesnakom, osolíme, pridáme vajce a napolo udusenú vychladnutú ryžu. Okoreníme mletým čiernym korením, zamiešame a tvoríme guľky, ktoré poukladáme na vymastený pekáč. Pokryjeme ich kyslou kapustou a polejeme kyslou smotanou, ktorú sme rozšľahali s červenou paprikou a paradajkovým pretlakom. Prikryjeme a v stredne vyhriatej rúre dusíme do mäkka. Podávame so zemiakmi.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ