Aspik – huspenina 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené umyté bravčové nožičky a kožky dáme do osolenej studenej vody a pomaly privádzame do varu. Potom pridáme očistenú koreňovú zeleninu, soľ, cibuľu so šupkou a korenie. Variť sa má asi tri hodiny. Uvarený aspik zbavíme tuku a precedíme cez čistú utierku. Keď je kalný, pridáme rozšľahaný bielok, dobre ho v ňom rozmiešame a necháme na miernom ohni zraziť. Potom ho znova precedíme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pečeň na smotane

Náročnosť

Palacinky s lekvárom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Hráškové pyré

Náročnosť