Zemiakové rezne s hubovou plnkou

Očistené, v slanej vode uvarené zemiaky prelisujeme na doske a necháme vychladnúť. Potom pridáme vajce, žĺtok, múku a všetko zmiesime na cesto, ktoré vyvaľkáme na hrúbku pol centimetra. Cesto rozkrojíme na 8 štvorcov, naplníme hubovou plnkou, jednu stranu cesta preložíme cez plnku a okraje stlačíme tak, aby nám plnka nevytekala. Rezne vyprážame v horúcom oleji do ružova a podávame so zeleninovým prívarkom.
Plnka: na masti zapeníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme pokrájané huby, rascu, korenie a prikryté za občasného pomiešania asi 20 minút dusíme. Potom pridáme posolené rozšľahané vajcia a za stáleho miešania necháme zraziť.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ