Zemiakové rezne s hubovou plnkou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené, v slanej vode uvarené zemiaky prelisujeme na doske a necháme vychladnúť. Potom pridáme vajce, žĺtok, múku a všetko zmiesime na cesto, ktoré vyvaľkáme na hrúbku pol centimetra. Cesto rozkrojíme na 8 štvorcov, naplníme hubovou plnkou, jednu stranu cesta preložíme cez plnku a okraje stlačíme tak, aby nám plnka nevytekala. Rezne vyprážame v horúcom oleji do ružova a podávame so zeleninovým prívarkom.
Plnka: na masti zapeníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme pokrájané huby, rascu, korenie a prikryté za občasného pomiešania asi 20 minút dusíme. Potom pridáme posolené rozšľahané vajcia a za stáleho miešania necháme zraziť.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hlávkový šalát 5.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Zemiakový nákyp 1.

Náročnosť

Poľovnícka pečienka

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Zelerový šalát 1.

Náročnosť

Plnené fašírky

Náročnosť