Nákyp zo zelenej fazuľky 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

V bešamelovej omáčke rozmiešame žĺtky, soľ, postrúhaný syr, mleté čierne korenie a 1 dl nálevu z fazuľky. Do omáčky vložíme celé nepokrájané struky sterilizovanej fazuľky a zľahka primiešame tuhý sneh ušľahaný z bielkov. Zmes vylejeme do vymastenej a strúhankou vysypanej nádoby, pokvapkáme maslom a pečieme 40 minút.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mrkvové pečivo I

Náročnosť

Kelový prívarok 1.

Náročnosť

Patizónové placky

Náročnosť

Teľacie ragú 2.

Náročnosť

Teľacie stehno so šampiňónmi

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny