Sviečková na smotane 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Odležanú sviečkovicu odblaníme, umyjeme a popreťahujeme nakrájanou údenou slaninou. Dáme na rozpálenú masť z každej strany opečieme. Pridáme k nej očistenú, pokrájanú cibuľu, zeleninu, čierne korenie, bobkový list, osolíme, trošku podlejeme horúcou vodou a prikryté dusíme. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho a do šťavy prilejeme kyslú smotanu rozmiešanú s múkou. Necháme zovrieť, pridáme podľa chuti cukor a ocot. Omáčku prelisujeme a do hotovej vložíme pokrájané mäso.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená