Hovädzia sviečkovica

Výborné recepty na hovädziu sviečkovú, ktoré vám budú zaručene chutiť, nájdete práve u nás na Gurmánovi. Hovädzia sviečkovica je veľmi jemné a čisté mäso. Používa sa na pečenie, ale často tiež na steakovú úpravu, minútky či  tatársky biftek. Nájdete u nás rôzne druhy jedál, od jednoduchších ktoré vám zaberú len pár minút, až po tie najnáročnejšie. Ak sa tu nenachádza recept ktorý by ste hľadali, môžete pridať svoj vlastný recept, a prispieť tak do nášho receptára.

steak

Steak z hovädzej sviečkovice

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Tatárske bifteky

Náročnosť

Turnedo s madeirskou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Bifteky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Sviečkovica so šampiňónmi

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Anglická sviečkovica

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Sviečkovica na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Plnená hovädzia roláda

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Debrecínska pečienka so šampiňónmi

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Bifteky s vajcom

Náročnosť

Rezy zo sviečkovice

Náročnosť