Hovädzia sviečkovica

Výborné recepty na hovädziu sviečkovú, ktoré vám budú zaručene chutiť, nájdete práve u nás na Gurmánovi. Hovädzia sviečkovica je veľmi jemné a čisté mäso. Používa sa na pečenie, ale často tiež na steakovú úpravu, minútky či  tatársky biftek. Nájdete u nás rôzne druhy jedál, od jednoduchších ktoré vám zaberú len pár minút, až po tie najnáročnejšie. Ak sa tu nenachádza recept ktorý by ste hľadali, môžete pridať svoj vlastný recept, a prispieť tak do nášho receptára.

Domáci tatarák
predjedlo tatarák

Domáci tatarák

Náročnosť
Čas prípravy
30 min.
steak

Steak z hovädzej sviečkovice

Náročnosť
Čas prípravy
15 min.

Tatárske bifteky

Náročnosť

Turnedo s madeirskou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
45 min.

Bifteky

Náročnosť
Čas prípravy
30 min.

Sviečkovica na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
2 hod.

Sviečkovica so šampiňónmi

Náročnosť
Čas prípravy
2 hod.

Anglická sviečkovica

Náročnosť
Čas prípravy
2 hod.

Plnená hovädzia roláda

Náročnosť
Čas prípravy
2 hod.

Debrecínska pečienka so šampiňónmi

Náročnosť
Čas prípravy
2 hod.

Bifteky s vajcom

Náročnosť