Bravčový tokáň s Oravskou slaninou

Bravčový tokáň, ktorý zasýti každý žalúdok.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Na masti speníme cibuľu, následne pridáme nakrájaný cesnak a rajčinový pretlak, ktorý orestujeme.

  2. Pridáme nakrájané pliecko a dusíme.

  3. Nakoniec primiešame nastrúhanú kyslú uhorku a nadrobno nakrájanú oravskú slaninu. Ak chceme omáčku hustejšiu, pridáme 1 pl hladkej múky. Podávame so zemiakmi. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bravčové mäso s fazuľovými strukmi

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Biskupský chlebíček 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Ryžový nákyp s čerešňami

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Citrónové mlieko

Náročnosť

Polievka Hašé 2.

Náročnosť