Tatárska omáčka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do hustej majonézy pridáme mleté biele korenie, trocha soli, horčicu, niekoľko kvapiek worcesterskej omáčky, olúpanú kyslú uhorku pokrájanú na tenké rezance, posekané kapary, trocha sardelovej pasty, cibuľu posekanú nadrobno a trocha posekanej zelenej petržlenovej vňate. Omáčku dobre premiešame, a keď je veľmi hustá, rozriedime ju studenou nemastnou hovädzou polievkou alebo len studenou vodou, ktorú pridávame po kvapkách.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Patizónové placky

Náročnosť

Plnená paprika 2.

Náročnosť

Vlašský šalát 3.

Náročnosť

Pečené kuracie stehná so šampiónmi

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Pizza s rajčinami

Náročnosť