Ingrediencie
4 x cibuľa
1 tekvica cca 0,5-0,7kg (ošúpaná a bez jadierok)
0,8 kg kuracie prsíčka
čierne korenie mleté
soľ
rasca
kôpor
sójová omáčka
Postup receptu
Tekvicu nakrajame na kocky a dame na plech, osolime a pokvapkame octom. Nechame cca 20-30min. odlezat. Nakrajame cibulu a necháme speniť do zlatista na oleji(masle).
Tekvicu zbavenu prebytocnej vody pridáme do osmazenej cibule, po chvili okorenime a pridame na kusocky nakrajane kuracie prsia posypane celou rascou. Po cca 10 minutach restovania pridáme este raz cierne korenie, sojovu omacku a cca O,2l horucej vody. Veetko premieaame a pod pokrievkou nechame este 8-10 minut dusit. Nasledne pridame cerstvy alebo zavarany kopor, pridame trochu zaprazky a nakoniec 0,2l kyslej smotany. Vsetko nechame chvilu prevriet a pokrm mame hotovy. Podavame so zemiakmi.
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ