Tekvicovka podľa Fryca

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
0
3256 Receptov

Ingrediencie

4 x cibuľa
1 tekvica cca 0,5-0,7kg (ošúpaná a bez jadierok)
0,8 kg kuracie prsíčka
čierne korenie mleté
soľ
rasca
kôpor
sójová omáčka

Ingrediencie pre 5 osôb

Postup receptu

Tekvicu nakrajame na kocky a dame na plech, osolime a pokvapkame octom. Nechame cca 20-30min. odlezat. Nakrajame cibulu a necháme speniť do zlatista na oleji(masle).
Tekvicu zbavenu prebytocnej vody pridáme do osmazenej cibule, po chvili okorenime a pridame na kusocky nakrajane kuracie prsia posypane celou rascou. Po cca 10 minutach restovania pridáme este raz cierne korenie, sojovu omacku a cca O,2l horucej vody. Veetko premieaame a pod pokrievkou nechame este 8-10 minut dusit. Nasledne pridame cerstvy alebo zavarany kopor, pridame trochu zaprazky a nakoniec 0,2l kyslej smotany. Vsetko nechame chvilu prevriet a pokrm mame hotovy. Podavame so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená