Tekvicový prívarok 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

V kyslej smotane rozšľaháme hladkú múku, nalejeme do kastróla a za stáleho miešania dobre povaríme. Potom omáčku prelisujeme, pridáme do nej mrazenú tekvicu, rascu, soľ, posekaný kôpor a ešte znovu povaríme. Dochutíme cukrom a citrónovou šťavou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Karlovarský závin

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Pomarančový koláč s mandľami

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Mäsové knedličky

Náročnosť

Dezert z mikrovlnky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Syrové závitky

Náročnosť

Francúzske zemiaky

Náročnosť