Tekvicová omáčka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. V kyslej smotane rozšľaháme hladkú múku, nalejeme do kastróla a za stáleho miešania dobre povaríme.

  2. Potom omáčku prelisujeme, pridáme do nej mrazenú tekvicu, rascu, soľ, posekaný kôpor a ešte znovu povaríme.

  3. Dochutíme cukrom a octom. Ak je omáčka príliš riedka, v miske rozmiešame múku s trochou omáčky a vlejeme naspäť. Povaríme a servírujeme s volským okom. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    jún 10, 2022 / 13:38

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Reďkvičkový šalát Špeciál

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Vyprážané zemiakové krokety

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Bryndzová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Hovädzia roláda 2.

Náročnosť

Paprikový šalát

Náročnosť

Vyprážaná žemľa

Náročnosť