Hovädzie mäso na smotane s hubami

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Naklepané rezne opečieme na oleji, pridáme postrúhanú cibuľu a spolu popražíme. Potom pridáme umyté pokrájané huby, tlčenú rascu, soľ, trochu vody a dusíme. Mäkké mäso zahustíme zátrepkou z kyslej smotany a múky a povaríme. Podávame s knedľou, ryžou, tarhoňou, so zemiakmi alebo so šúľancami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zemiakové šúľance 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Ríbezľový kompót

Náročnosť

Zajac na kyslo

Náročnosť

Kurací šalát 1.

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút