Bravčové mäso dusené na horčici

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Naklepané bravčové rezne na okrajoch narežeme, posypeme čiernym korením, potrieme horčicou a opečieme na oleji. K opečeným pridáme postrúhanú cibuľu, ktorú necháme zapeniť, soľ, trochu vody a prikryté dusíme. Mäkké rezne zaprášime múkou a ešte dodusíme. Podávame s ryžou, tarhoňou alebo so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Makové rezy

Náročnosť

Rezancový nákyp 1.

Náročnosť

Talianska káva

Náročnosť

Špargľa s vajcami

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút