Bravčové mäso dusené na horčici

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.5
3256 Receptov

Ingrediencie pre 1 osobu

Postup receptu

Naklepané bravčové rezne na okrajoch narežeme, posypeme čiernym korením, potrieme horčicou a opečieme na oleji. K opečeným pridáme postrúhanú cibuľu, ktorú necháme zapeniť, soľ, trochu vody a prikryté dusíme. Mäkké rezne zaprášime múkou a ešte dodusíme. Podávame s ryžou, tarhoňou alebo so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hríbové krokety

Náročnosť

Švédska roštenka

Náročnosť
tekvicová polievka
jesenný recept

Tekvicová polievka s kokosovou smotanou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Krupicové flameri

Náročnosť

Vegetariánsky guláš zo zemiakov

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút