Teľacie medailóniky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené teľacie stehno pokrájame na malé tenšie rezne (medailóniky), okrajové blany narežeme a medailóniky upravíme do okrúhleho tvaru. Potom ich osolíme, prudko opečieme z oboch strán na oleji, vyberieme, vložíme do roztopeného bylinkového masla a trocha podusíme. Hotové medailóniky urovnáme na zemiakovú kašu aj s uvarenou špargľou, ktorú posypeme opraženou strúhankou. Misu ozdobíme hlávkovým šalátom, kapiou a navrch uložíme ešte stuhnuté kúsky bylinkového masla.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená