Teľacie závitky so smotanou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté teľacie mäso pokrájame na rezne, naklepeme a osolíme. Na masti speníme posekanú cibuľu, pridáme očistené, umyté, pokrájané huby, posolíme, okoreníme mletým čiernym korením a podusíme. Primiešame pomleté mäso a chvíľu spolu dusíme. Do vychladnutého pridáme vajce, posekané varené vajce, posekaný zelený petržlen, všetko zamiešame, natrieme na rezne, zakrútime a previažeme bielou niťou alebo prepichneme špáradlom. Na masle speníme 40 g posekanej cibule, pridáme závitky, trošku posolíme a prikryté pomaly dusíme. Občas podlejeme horúcou vodou. Udusené závitky vyberieme a zbavíme niti. V smotane rozmiešame múku, nalejeme do šťavy a necháme zovrieť. Závitky vložíme do omáčky a podávame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená