Krupicové halušky II

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Do vriacej osolenej vody s maslom zavaríme za stáleho miešania krupicu a povaríme na hustú kašu. Do vychladnutej zamiešame vajce a mokrou lyžicou vykrajujeme halušky, ktoré varíme v osolenej vode. Uvarené vyberieme a pomastíme. Podávame k mäsám so šťavou a s omáčkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vajíčkový šalát

Náročnosť

Hlávkový šalát 5.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Vajcia v kyslej omáčke

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Parížsky krém

Náročnosť