Pirohy s bryndzou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Zemiaky uvarené v šupke olúpeme a pretlačíme. (Asi 200 g odložíme do plnky). Pridáme múku, vajce, soľ a vypracujeme cesto. Dosku pomúčime, cesto vyvaľkáme a pokrájame na štvorce, ktoré naplníme, protiľahlé rožky a strany spojíme a vo vriacej osolenej vode uvaríme. Uvarené vyberieme, posypeme bryndzou, nadrobno posekaným kôprom a polejeme rozškvarenou slaninou.
Plnka: Zemiaky premiešame s polovicou bryndze.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená