Talianske pečené mäso 2.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Na zapenenú cibuľu dáme očistenú pokrájanú koreňovú zeleninu, odblanené teľacie mäso, posolíme, podlejeme vodou a pečieme. Pred dopečením pridáme pokrájané rajčiaky. Upečené mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou, povaríme, pridáme cukor a pretrieme. Mäso pokrájame a vložíme späť do šťavy.
Podávame so špagetami, s makarónmi alebo s knedľou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Lievanka

Náročnosť

Koláč s ovocím

Náročnosť

Kokosové rezy

Náročnosť

Vyprážané kurča ala Iva

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Francúzsky toast

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút