Talianske pečené mäso

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Na zapenenú cibuľu dáme očistenú pokrájanú koreňovú zeleninu, odblanené teľacie mäso, posolíme, podlejeme vodou a pečieme. Pred dopečením pridáme pokrájané rajčiaky. Upečené mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou, povaríme, pridáme cukor a pretrieme. Mäso pokrájame a vložíme späť do šťavy. Podávame so špagetami, s makarónmi alebo s knedľou.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    máj 26, 2022 / 12:59

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hovädzia roštenka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Zapekaný tvaroh

Náročnosť

Sviatočný veniec

Náročnosť

Vajcové muchotrávky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút