Toskánsky rezeň

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Umyté odblanené mäso pokrájame na rezne, ktoré naklepeme, osolíme, sprudka opečieme na oleji z obidvoch strán a potrieme horčicou. Mrazený špenát necháme prejsť varom, potom ho osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, rozotretým cesnakom a rozdelíme do štyroch vymastených ohňovzdorných nádob. Do každej porcie špenátu urobíme priehlbinku, do nej dáme kúsok masla, prikryjeme ho opečeným rezňom, naň dáme plátok šunkovej salámy a syra a v rúre zapečieme, aby sa syr roztopil. Podávame horúce so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená