Šalát z kyslej červenej kapusty ala Iva

650g červenej kyslej kapusty v sklenenej fľaši
400g tatárskej (majonézy) omáčky
4 stredné kyslé uhorky
1/2 sáčka zeleninovej maďarskej zmesi s kukuricou
3-4 PL cukru (podľa chuti)
soľ
mleté čierne korenie
Červenú kyslú kapustu vyberieme z fľaše a precedíme cez sitko, dáme ju do pripravenej misy, pridáme pokrájané kyslé uhorky, uvarenú zeleninovú maďarskú zmes s kukuricou, pridáme 3-4 polievkové lyžice cukru podľa vlastnej chuti, osolíme, pridáme trocha mletého čierneho korenia a nakoniec pridáme tatársku omáčku. Všetko spolu premiešame a necháme odstáť v chladničke asi 1hodinu. Podávame pri sviatočných príležitostiach spolu so zemiakovým šalátom, ako prílohu k vyprážaným rôznym mäsám.
Prajem dobrú chuť.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ