Varený pór so syrom 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Očistený a umytý pór (biele časti) uvaríme v osolenej vode do mäkka. Scedený pór poukladáme na misu, polejeme horúcim rozpusteným maslom a po povrchu posypeme nastrúhaným syrom. Servírujeme teplé so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Plnená teľacia hruď 3.

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny 30 minút

Bravčové rebierko

Náročnosť

Tvarohový krém 1.

Náročnosť

Paprikový šalát

Náročnosť