Špargľová polievka 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Z masla a múky pripravíme bledú zápražku, zalejeme ju scedeným vychladnutým vývarom z kostí, vodou z uvarenej špargle a osolíme. Varíme asi pol hodiny na miernom ohni. Potom pridáme uvarenú špargľu pokrájanú na menšie kúsky a necháme prejsť varom. Nakoniec do polievky postrúhame muškátový oriešok, pridáme posekanú zelenú petržlenovú vňať a žĺtok rozšľahaný v mlieku.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Krehké koláčiky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Párková polievka

Náročnosť

Pernik 1.

Náročnosť

Bažant na smotane

Náročnosť

Pasuľa – polievka

Náročnosť