Vyprážané plnené šampiňóny

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Tvrdé, očistené hlavičky šampiňónov olúpeme, polovicu naplníme plnkou, prikryjeme prázdnymi hlavičkami a spojíme špáradlami. Takto pripravené šampiňóny obalíme vajciami rozšľahanými so smotanou alebo mliekom, múkou a strúhankou a v horúcom oleji alebo masti vypražíme do červená.
Plnka: Na masle a cibuli pokrájanej nadrobno podusíme pokrájané hlúbiky šampiňónov a šunku pokrájanú na kocky, premiešame s vajciami, postrúhaným syrom a okoreníme mletým čiernym korením zmiešaným so soľou.
Podávame s tatárskou omáčkou a s chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená