Vyprážané plnené šampiňóny

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Tvrdé, očistené hlavičky šampiňónov olúpeme, polovicu naplníme plnkou, prikryjeme prázdnymi hlavičkami a spojíme špáradlami. Takto pripravené šampiňóny obalíme vajciami rozšľahanými so smotanou alebo mliekom, múkou a strúhankou a v horúcom oleji alebo masti vypražíme do červená.
Plnka: Na masle a cibuli pokrájanej nadrobno podusíme pokrájané hlúbiky šampiňónov a šunku pokrájanú na kocky, premiešame s vajciami, postrúhaným syrom a okoreníme mletým čiernym korením zmiešaným so soľou.
Podávame s tatárskou omáčkou a s chlebom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zeleninové karí

Náročnosť

Kelová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Tekvicové pyré

Náročnosť