Vihorlatský rezeň

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Ingrediencie

500 g bravčového mäsa zo stehna
soľ
mleté čierne korenie
40 g masti
100 g sterilizovanej fazuľky
80 g šunky
80 g syru ementál

Postup receptu

Mäso umyjeme, osušíme, pokrájame na 4 rovnaké rezne, naklepeme, osolíme, okoreníme, okrajové blany narežeme a opečieme na masti. Potom na každý opečený rezeň dáme trošku scedenej fazuľky, prikryjeme plátkami šunky a na vrch dáme plátky syra. Takto pripravené rezne dusíme pod pokrievkou. Keď sa syr trochu roztopí, ihneď podávame. Vhodnou prílohou sú opekané zemiaky.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená