Zajac na čierno

Mäso rýchlo umyjeme, očistíme a pokrájame na porcie. V kastróle rozškvaríme pokrájanú slaninu, pridáme cibuľu pokrájanú nadrobno a opražíme do ružová. Potom pridáme celé čierne a nové korenie, bobkový list, tymian a citrónovú kôru. Do tohto základu vložíme osolené porcie zajaca a prikryté dusíme, až kým sa šťava nevydusí. Potom zalejeme polievkou a udusíme do mäkka. Z nasucho opraženej múky a masla pripravíme červenú zápražku, rozriedime ju šťavou zo zajaca, pridáme dožitá upražený cukor, citrónovú šťavu a precedíme. Porcie zajaca vložíme do omáčky a ešte spolu trocha podusíme. Pred podávaním omáčku podľa chuti okyslíme, osladíme a dosolíme. Podávame so zemiakmi alebo s ryžou.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ