Guláš na ruský spôsob

Voňavá polievka, ktorá v sebe spája dokonalé chute mäska, kyslej kapusty a cvikly.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
3256 Receptov

Ingrediencie

1/2 kg bravčového mäsa
50 g masti
100 g cibule
1 lyžička červenej papriky
soľ
mleté čierne korenie
kyslá kapusta
100 g varenej cvikly
rasca
10 g hladkej múky

Postup receptu

Umyté bravčové mäso pokrájame na kocky. Na masti opražíme posekanú cibuľu, primiešame papriku, pokrájané mäso, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a dusíme. Kyslú kapustu pokrájame nadrobno, primiešame k mäsu, podlejeme vodou a udusíme na mäkko. Naostatok primiešame uvarenú, na rezance pokrájanú cviklu, pomletú rascu, zaprášime múkou, troška opražíme podlejeme horúcou vodou, necháme zovrieť a podávame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená