Zajac na kyslo

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Čisté zajačie mäso pokrájame a dáme variť do vody s bobkovým listom. Neskoršie pridáme očistené pokrájané zemiaky, posolíme a spolu dusíme. Nakoniec zahustíme múkou, ktorú sme rozmiešali v smotane, povaríme a okyslíme octom. Podávame s knedľou, makarónmi alebo so špagetami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vyprážaný vajcový hrášok

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Škvarkové pagáčiky 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Krupicový trhanec

Náročnosť

Pórová nátierka s jabĺčkami

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút